Článek o všem a o ničem

Moje klasická doba na psaní.... Teď je 0:27 hodin a je 25.12. To znamená že to je pěkně hluboká noc, ale taky, že už je to pěkně dlouho od posledního článku!
Ano, přísahám, že se stydím! Ale celých těch deset dní provázela spousta stresu a mého neštěstí :( Například, když jsem neudělala opravný zápočet z předmětu KTERÝ MI NAVÍC V HODINÁCH TAK DOBŘE ŠEL!! A jelikož nám ta čarodejnice dala jen 2 pokusy, znamená to pro mě, že si předmět zopakuju příští rok ! :-//... Doufám, že to některá z vás zná a soucítí se mnou O:-) :D (ale ne, že bych vám to přála! :)) ), nebo když mi kápl nějaký humus bůhvíodkud na můj milovaný růžový, volánkový kabát!... Ale abych si taky jen nestěžovala, tak tyto dny taky doprovázela spousta radosti a štěstí o kterých jsem se vám nestihla ani zmínit! :D
Jako třeba to, že jsem si vyrazila na skleničku/y s blogerkou Anet, která taky studuje v Brně ( zde její blog, resp. ted už stránka - http://www.sannette.cz/ ) a nebo taky to že jsem se umístila jako 3. v už několikrát zmiňované soutěži Best Beauty Blogger 2012 (o tom ale článek až jindy - třeba zítra :D ) A umístila se tam právě také Anetka, na 2. místě, což mi udělalo velkou radost, protože je fakt skvělá! :) Nejen jako blogerka :))) ...

No a co se dělo dál... Byla jsem nakupovat vánoční dárky! Jo, slibuju, že to už nikdy v životě nenechám na tak hrozně poslední chvíli jako letos... Bylo to hotové harakiri!... Fakt!  Jak kdyby ti sobečtí lidi nechápali, že JÁ zrovna potřebuju nakupovat.... o.O :D hrůzička!! :D .. ( ehm, byla jsem nakupovat ještě v neděli - jo takový jsem bídák! :D )

Ale co je zajímavé, že u toho nakupování jsem především nakupovala dárky sama sobě :D
A co jsem si koupila? Hmm asi takhle - sledujte recenze! :D....  No fajn, trochu vás navnadím - takže je to dlouhosháněnýadokonalý GEL NA OBOČÍ!!! :D od Cartrice, pak krémový rozjasňovač z F&F, krémové stíny Cartrice, tužka na rty esence, lak na nehty rimmel a ještě něco ale nemůžu si vzpomenout :D Pak jsem si koupila krásný průhledný triko z Ann Christine, ale to je tady trochu mimo hru..

Pak jsem se účastnila (líčila jsem ) Faltejskova (kamarád) nápadu na přirozeně krásnou princeznu, co asi zabloudila v lese.. Jeli jsme až na Suchák (na úplnym vrcholku 1000 m.n.m.) a tam jsem mrzla, Martin fotil ( http://unarmed-deer-hunter.blogspot.cz/ ) a modelka stála, ale spíš taky mrzla... :D No a jinak to byla zábava :) .. jak jinak taky... :D

To je asi tak to nejdůležitější, co se za tu dobu událo a já bych jen ráda řekla, že tento článek je tak nějak spíš výmluva pro mou dlouhou nečinnost tady na blogu a snad vás tedy dostatečně uspokojí :D...  Ne opravdu, odpuste mi, prosím :) Pokusím se to vynahradit!


A teď už vám všem přeji jen krásné svátky a nepřehánějte to s naditými břichy (jako já ;) )!
Mějte se
R.

To jsem sama... narovnala...

10 komentářů:

  1. Jak jsem to četla, úplně jsem v hlavě slyšela tvůj hlas =D A jsme šikulky, když jsme se tak hezky umístily, musím říct, že jsem nám to přála =D =))

    OdpovědětVymazat
  2. Gratulujem a ďakujem za pochvalu ! Niekedy môžme skôčiť na to vínko všetky tri :D Väčšinu času som v Brne na škole :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Super nápad! :D :)) A za pochvalu rozhodně děkovat nemusíš ;) patří ti právoplatně :))

      Vymazat
  3. Super blog :)
    Zíde sa mi na tipy na make-up ;)

    Nedávno som si založila svoj nový
    Budem rada ak sa pozriete :)
    http://laumonde.blogspot.de/

    OdpovědětVymazat