Kosmetika na votočvohoz

Že na votočvohoz najdete spoustu hadříků, který třeba v "nomálních" obchodech ani nepotkáte ví všichni. Ale o tom, že se tam dájí najít i takové kosmetické kousky, to může být pro někoho novinka! :D
Třeba jako byla pro mě! :D
Můj nejlepší úlovek z VV je právě kosmetika! :D (u mě jak nečekané! :D )
Šlo o výměnu za moji starou paletku z e.l.f., kterou jsem už nepotřebovala (pro novou paletu)
Tohle jsem nabízela já


A co jsem teda výměnou získala? :D



Hned 2 pěkné kousky! ^_^
1. Vůni od Naomi Cambell - Cat deluxe, kterou jsem používala pár let zpátky a pořád mi nádherně voní a hlavně mě překvapilo jako dlouho vydrží .. (toho jsem si předtím nevšimla :D )..A ten prst tam mám, abyste viděly, kolik tam bylo než jsem ji začla používat :D. Chybí jí jen uzávěr, který mám stejně ještě z té minulé, takže s tímhle kouskem jsem moc a moc spokojená

2. a tělové máslo LUXE. Získala jsem tyto kousky už někdy na začátku října a v té době jsem ještě nevěděla o tělových máslech skoro nic. Od té doby jsem se do nich fakt zamilovala a mám jich povícero :D Jsou praktické do kabelky, protože jsou menší než krém na ruce a navíc mnohem účinnější! Btw důvod proč jsem se k článku dostala až teď - to máslo je v zimě na ruce to nejdokonalejší a nejúčinější, co snad může bejt! Takže pokud ještě žádné nemáte, rozhodně si nějaké pořiďte. A můžete se po něm kouknout třeba právě na VV! :))

Shrnutí: Podle mě jsem rozhodně udělala výhodnější výměnu než ta druhá slečna :D (doufám, že to teď nečte:D ).
 Ale na druhou stranu je fakt, že já paletu jsem moc nepoužívala, takže chyběly asi 2 stíny a navíc se tam o ni mohli všichni přetrhnout, takže těžko říct kdo to měl lepší.... Hlavní je, že jsem velice spokojená se svými úlovky!

A co vy? Nakupujete/měníte taky na votočku? Povedla se vám tam taky taková super výměna? A jaký je váš názor na moji výměnu? :D Výhodná, nevýhodná?

Odkaz¨: http://www.votocvohoz.cz/

8 komentářů:

  1. O VV jsem nikdy neslyšela, ráda mrknu:)

    OdpovědětVymazat
  2. Já myslím, že výhodná pro obě strany :)

    OdpovědětVymazat
  3. pekne si vymenila. Ta vonavka je super aj ja ju mam :)

    OdpovědětVymazat
  4. Určitě mrknu ;)dík za pozvání :))

    OdpovědětVymazat
  5. Objevte eToro, největší sociální investiční síť na světě, kde miliony klientů vydělávají kopírováním obchodních rozhodnutí našich nejlepších obchodníků.

    Kolektivní rozum Obchodníci, kteří využívají eToro's CopyTrader™, mají o 60% větší pravděpodobnost ziskovosti

    Otevřené obchody na eToro - 227,651,647

    OdpovědětVymazat