Benetintí miminko


Ahoj holky! :))
Dneska pro vás mám takovou vsuvku, ještě než natočím to video o řasách. Musím se vám přiznat, že jsme si včera s holkama povyrazily z kopýtka a dneska jsem měla z těch 4 dcl vína kocovinu ... Už jsem asi na takový věci  ve svých 21 letech stará :D..  a proto jsem se k videu zase nedostala.. Přecijen, by to nebylo úplně ono ;D (Ostatně jak to máte s kocovinou a věkem vy? :D)

Každopádně mi včera dorazil z Votočvohoz od jedné slečny vzoreček Benetintu - 4 ml. O tomhle zázraku od Benefitu jste již určitě četly milionkrát a na milionech blozích, ale přesto jsem se i já rozhodla přidat do toho víru informací svůj názor.
Nedávno jsem totiž stála právě nad Benetintem v SEPHORA, no a za tech cca 900,-  mě právě nijak neuchvátil. Říkala jsem si, že to je divné, když je na něj tolik chvály a proto jsem si pořídila svůj vlastní menší kousek (140,- vč. pošty), na kterém se uvidí jestli teda jo, nebo fakt ne.
No a tady toho maličkého miláčka máme :))



1

2


Jak vidíte na 2. fotce, je to opravdu malý a roztomilý prďolka :) Jen mě mrzí, že na rozdíl od jeho velkého bráchy  není ve skle, ale v plastu :(
No a moje první dojmy po otevření? Asi takhle - s jednou vrstvou, ani se dvěma si nevystačím. Je to poměrně řídká růžová vodička. Super je, že když ho použiji jako barvu na rty, tak vypadá jako by tak opravdu vypadaly moje rty přirozeně! :) Navíc se na rozdíl od rtěnky neobtiskává.
Na druhou stranu poměrně dlouho trvá než zaschne, takže mých tak 10 vrstev mi zabralo skoro 15 minut.
Výsledek po tolika vrstvách byl takovýhle



Vidíte, že barva je moc krásná, přirozená, taková malinová a když se na fotku podíváte z blízka, neuvidíte jedinou stopu po nějakém barvení!! :)

Co mě ale opravdu zamrzelo byla výdrž. Hned po nanesení jsem jela do školy asi na 2 hodiny a když jsem přijela, po benetintu na rtech nebyla ani stopa. Je pravda, že když na nich mám rtěnku, tak tu tam cítím a proto se hlídám abych se neolizovala, zato s benetintem na rtech nic necítím, takže si na to pozor nedávám. Jenže takovouhle službu vám udělá i dobře pigmentovaný lesk na rty (ano, ty hodně dobré se vám zčásti vpijí do rtů a po otření se už neobtiskávají a vypadají přirozeně)


Třeba ještě změním názor až ho vyzkouším vícekrát, ale prozatím, bych za něj rozhodně tolik korun nedala. To si radši koupím rtěnku od Make up Forever, která stojí 680,- a  je tak hrozně moc pigmentovaná, že když si ji jen vyzkoušíte na ruku, tak ji do druhého dne nesmyjete! :))


To je zatím vše, co bych k benetintu řekla :) Budu moc ráda, když se i vy se mnou podělíte o vaše zkušenosti s benetintem dole v komentářích :))


Zatím se mějte pěkně :)

Vaše R.


3 komentáře:

  1. Kocovina je opravdu s přibývajícím věkem pořád horší. Dřív jsem mohla pařit jako blázen až do rána a teď už to bez paralenu prostě nedávám. Někdy si musím zobnout i dva a stejně mi v hlavě třeští. Jenže já nevypiju většinou 4 decky, ale láhev a víc:DDD
    K Benefitu... Za mě říkám, že teda nic moc. Takže se shodneme. A ta cena za plné balení je otřesná.

    OdpovědětVymazat
  2. Jsem asi napsala Benefit a ne Benetint:/
    Radu, nechceš si vypnou to ověřování kódů?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jee, Šárko, děkuji za upozornění! :D Já si toho vůbec nevšimla, že to tak mám nastavené O:) Jsem si myslela že tam mám jen normální moderování :))) Tak snad už to bude ok :)

      A k té kocovině - no já právě taky normálně vypiju o dost víc :D ale teď mě právě překvapilo, jak špatný to je po 4dcl o.O :D
      A jsem ráda, že na benetint máš stejný názor :) čekala jsem rozcupování :D

      Vymazat