1. várka tablových fotek


Tak si to představte!
Od čtvrtka až do dnes nám nešel na bytě internet! :'(  Dokážete se vžít do mé situace??! :D ... No byla to teda pěkná zrada, protože pro vás mám nachystaných pár novinek :)) ale začnu pěkně pomaloučku a postupně :D
Honzík Zemánek už upravil fotky z tabla, které jsme fotili tady v Brně (to s tou čokoládou). Konečnou verzi jsem si teda drze stáhla z Honzíkových FB stránek :D  a zde vám je přináším :)) 

na první fotce Káťa



na druhé Marek

Myslím, že se fotky vydařily! Celá třída byla hrozně fajn a i nápad se mi moc líbil... Co víc si přát? :) Snad jen víc takových tabel! :))


No a další zážitek mám přímo ze včera, kdy si chudák Verča, když si u Honzy-fotografa zamlouvala termín, myslela, že 1.4. už bude aspoň 10° C.... Rozhodně nebylo a tak focení dopadlo nějak takhle ....

   http://instagram.com/p/XkzapBMplk/

(Fotka je na Honzově instagramu a nejde mi stáhnout :D jo, jsem amatér a nemám ani instagram... no možná to trochu souvisí s tim, že nemám ani internet v mobilu....... vlastně ani mobil, který by mi to umožňoval!!... o.O  :D :D... takže se musíte smířit s odkazem :))  )


To je pro dnešek vše, ale jelikož chci udržet vaši pozornost, prozradím vám ještě, že už mám natočené video s mou novou várkou M.A.C. kosmetiky! :)) Ještě jsem ho teda sama neviděla, stihla jsem ho pouze zmenšit, ale až ho zkontroluju, nejspíš ho zítra nebo ve čtvrtek nahraju :))

A teď už je to opravdu vše :D :))
Tak se zatím těšte, mějte se krásně, skládejte básně a až nějakou fakt složíte, napište mi ji prosím do komentářů! :D :)))

6 komentářů:

  1. Ty žiješ? No sláva! Stýskalo se mi:*

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Promiiin :)) právě když jsem ti psala, tak to spadlo a celá zpráva se mi vymazala :'(
      hned to napravím :)))

      Vymazat
  2. No tak to jsou nepřekonatelné tablové fotky! Skvělý nápad.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Souhlas, taky se mi moc líbí ;)... ale třeba nás příště ještě někdo překvapí ;)

      Vymazat
  3. Supr fotky!:) Krásný blog!

    Právě na mém blogu probíhá giveaway o balíček kosmetiky a překvapení! Budu ráda, když se zapojíš:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji za pochvalu i za pozvánku :)) určitě mrknu ;)

      Vymazat