Co jsem si koupila na veletrhu a jaké značky jsem objevila


Tenhle článek by se dal nazvat jako volné pokračování toho předchozího :) Ukážu vám totiž pár věciček co jsem si koupila na veletrhu Interbeauty Prague.

Jako první jsem zavítala ke stánku značky flormar (http://flormar.cz/). Měli tam veletržní akci 2+1 zdarma, která se ale nevztahovala na věci ve výprodeji (hodně dobrý výprodej), takže jsem ji nevyužila. Tady jsem nakoupila nejvíc a nejlíp. Vlastně jinde už jsem toho moc nenakoupila :)

Nejprve jsem teda šla prohrábnout výprodej a koupila jsem si paletku barevných stínů. Pigmentace - o dost lepší než e.l.f., ale ta cena! :D
29,- Kč



Hrabu se dál a najdu barevný řasenky!! Ani nevíte jak dlouho jsem takový sháněla :) - fialová, modrá a zelená. Ta modrá je sice dejme tomu "klasika", ale zelenou a fialovou jsem teda ještě neviděla :) Vyzkoušela jsem zatím jen tu fialovou, která (jak jsem poté zjistila) byla už otevřená, takže moc dobře nefialoví. Ostatní jsem zatím nechala zavřené a čekají na svou chvíli :)
Cena? 50,- Kč/ks








Pak jsem od stánku odešla, ale ne na dlouho - musela jsem se vrátit pro jednu skvělou paletku matných hnědých stínů, které ale nebyly ve výprodeji :) Pigmentace je na jedničku, obal krásný, využití - každodenní! :) Používám je na obočí, na oči jako stíny, někdy jako podkladový stín, a někdy i jako hodně dobře krycí pudr na nějaké nedokonalosti pleti (to jen ten nejsvětlejší odstín :)
Cena: 250,- Kč





Taaak a poslední kousek ve sbírce - čiré lepidlo na řasy od značky Ardell (http://www.ardell.cz), které jsem hrozně dlouho sháněla. Jak jsem u malinkého stánku zjistila - jsou to jediní dovozci do ČR. Ardell je jinak americká značka lepidla a jsou velmi vyhlášení. A opravdu - řasy drží jak vlastní :D Můžu jedině doporučit! :)
Cena: 120,- Kč





Další zajímavý objev pro mě byla česká značka Jenny Lane (http://www.jennylane.cz/). Už jsem byla skoro u konce své výpravy a najednou vidím transparent - Jenny Lane - česká profesionální kosmetika.
Určitě chápete, že na to jsem byla opravdu zvědavá! :D Nevím jak vy, ale českou dekorativní kosmetiku, ještě takovou, která se honosí slovem "profesionální", neznám.

 U stánku bylo celkem plno, ale ještě se tam dalo vtěsnat. Prošla jsem až ke konci a najednou  - co to mé oči vidí! Palety stínů vytvořené z obalu na CDčka!! :-! Fakt hrůza děs :D. Škaredější palety široko daleko nenajdete :D Co bylo ale zajímavé, když jsem si u vzorníku zkoušela jednotlivé stíny, zjistila jsem, že mají doooooost dobrou pigmentaci. Skoro bych to přirovnala třeba ke stínům ARTDECO (taky na veletrhu nechyběli).


Tak jsem se optala paní, jestli je možné sestavit si nějakou vizážistickou paletu a jaké jsou ceny. Paní byla zaneprázdněna, tak odpověděla jen jednuše, že ano a že ceny jsou kolem (už nevím kolik přesně ale bylo to málo) korun za stín, a tak jsem ji poprosila o kontakt. V tuhle chvíli člověk čeká, že dostane vizitku, ale to se plete!  :D   Dostala jsem ústřižek tenkého papíru o rozměru cca 4 x 2,5 cm, na kterém byly nahečmané informace tak, že jsem v nich málem ani nenašla webové stránky :D... No, prezentace téhle značky dost slabá, počínaje obaly přes vizitky až po CDčkové palety. Ale ceny versus kvalita jsou v tak skvělém poměru, že jim to odpouštím. Už jsem si od nich objednala testovací set za 250,- Kč, který obsahuje - DVD sadu se 2 odstíny kompaktních pudrů, 6 odstínů kompaktních rouge, DVD sadu s 11 odstíny očních stínů, řasenku, oční linku vysouvací, 6 testerů rtěnek, 1 tester street-wear, 3 testery make-upů, 2 testery korektorů a katalog Jenny Lane s ceníkem
No, tak uznejte, že za 3 stovky i s poštou to je dost :) Ale! sadičku jsem objednala už na začátku týdne a ještě mi nepřišly žádné údaje pro zaplacení.... že by další háček? :-/ No nechám se překvapit :)


Tak jak se vám líbí moje novinky? Znáte značku Jenny Lane? A taky se vám tak nelíbí ty CDčkové palety?






4 komentáře:

  1. Pěkný nákup. :) Ta paletka za 29 vypadá krásně... :)
    (Jen taková malá chybka - nefialovÍ! ;) )

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jejej :D moc děkuju za upozornění :)) už jsem to opravila ^_^

      Vymazat
  2. Stíny od Jenny Lane byly jedny z mých prvních. Snad ve 13 letech. O tom že je to profesionální dekoratika slyším poprvé. Jinak ty CD palety jsou děsné.
    PS: musím napsat, vím...

    OdpovědětVymazat
  3. Tento komentář byl odstraněn administrátorem blogu.

    OdpovědětVymazat