Metalické peacock líčení

Nazdárek! :)
všechny vás zdravím v tom dnešním škaredém počasí! :D Dlouho tu nebyl žádný make-upový návod, a  jelikož jsem dneska  měla jakýsi tvůrčí den, tak jsem jeden stvořila ;)
Vytvořila jsem k tomu fotostory, jak můžete tohoto líčení dosáhnout! :)  A pokud se to nechystáte použít na sebe, tak alespoň můžete sledovat celou moji proměnu ;)

Metalické barvy jsou tuhle zimu IN! :) Tak jsem si i já s nimi trochu pohrála, peacock jsem to nazvala kvůli volbě barev fialová a tyrkysová - a dopadlo to nějak takhle:



Celý look až na konci článku ;) a teď jdeme na ten postup :)

Jelikož je líčení barevnější a výrazné, je potřeba mít pěkně sjednocenou pleť (1 obr.), takže BB krém z minulé recenze asi nepostačí ;D. Na dalších obrázcích vidíte, že jsem zvýraznila kontury obličeje, projasnila taková ty "Véčka" pod očima, čelo, noc a bradu, přetřela jsem si i rty a nanesla rozjasňovač. Celé veledílo jsem zapudrovala transparentním pudrem.




U tohoto líčení není obočí dominantou a ani by nemělo být moc namalované, abyste nevypadaly přehnaně... Takže pokud máte přirozeně tmavší/výraznější obočí, ani ho nemusíte domalovávat ;) Já bych ale vypadala jak mimoň, tak jsem si ho trochu ztmavila hnědým stínem (4).
 Potom jsem použila ten samý hnědý stín do ohybu horního víčka a rozestínovala ho (5,6)





Tak a teď mám 2 varianty, co se týče linek - rozestínovaná (pro ty méně přesnolinkově zdatné) a klasická. V návodu bude uvedena ta rozestínovaná, protože návod na tu druhou najdete tady
Takže - vezmu tužku na oči a namaluji protáhlou linku co nejblíž řas. Pak vezmu malý štětec a tu linku, příp "hrbolky" rozestínuju. Pokud vám to moc zesvětlá, můžete přes to použít ještě černý stín ;)


A teď jdeme na spodní linku, kterou uděláme stíny. Jak už jsem na začátku říkala použila jsem fialový a tyrkysový. V obou jsou třpytky a tyrkysový je navíc metalický. V tomhle není žádná věda - do cca 1/2 jsem nanesla fialový a od půlky nanesla tyrkysový, který jsem vytáhla tak, aby končil ve stejném bodu, jako horní linka. Do vnitřního koutku oka jsem si prstem ťupla trochu zlatavého stínu na prozáření :)


A už se blížíme do finiše ;) Teď už zbývají jen kleštičky na řasy (kdo chce), řasenka a světlá rtěnka a máme hotovo! :)


Tu je verze s jemnou linkou



A tady s tekutou






Jak vidíte je to celkem easy ;) A ty barvy dole můžete libovolně nakombinovat :))
Tak se kterou linkou se vám to líbí víc? :) 

6 komentářů:

  1. Easy, jo? No jak pro koho!!!Tobě tohle hrozně sluší. To mi připomíná, že ti musím napsat nějaké ty otázky:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No co se týče očí, tak podle mě obtížnost 4 a efekt 10 taakže easy! :D A jinak moc děkuju za pochvalu :) a na otázečky se už těším :)
      )

      Vymazat
  2. Je to hezké, ale já bych si asi spíš udělala barevnou linku nahoře. :) Nicméně proč ne... :)Víc se mi ale líbí ta rozestínovaná linka.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky! :) Taky jsem ji tak nejprve chtěla udělat, ale tohle se mi nakonec líbilo víc :) Tak třeba příště s nějakou jinou variací ;))

      Vymazat