Hnusná zima a návnada....

Brněnský pozdrav všem! :D

Tak se nám ta zima tak nějak samovolně prodlužuje, a nevím jak vám, ale mě už to solidně vadí. Venku je přes okno sluníčko, ale jak vyjdete ven, zima jak v Rusku. A tak jsem si jednou takhle v pátek vyrazila jen v sukýnce a punčoškách, protože venku to vypadalo na pučící teplé jaro. Sluníčko hřálo až pálilo, teda alespoň přes naše balkonové dveře, no a než jsem dojela domů, stihlo mi nafouknout ucho a nastydnout celá Radka.

Celou zimu jsem odolávala nemocem a nachlazení a 2 (nebo kolik) dny po oficiálním začátku jara to schytám? :-//// grrr fakt mě to naštvalo...  Tak tu teď smrkám s šátkem na krku, duní mi celá hlava a jen se modlím, že to do rána přejde, protože jedem s Honzíkem Zemánkem na focení dalšího tabla a tentokráte až do Valašských Klobouků! :) Pokud to bude zase na nějaké zajímavé téma, určitě tu vystavím nějakou fotku :).

Pak další informace, kterou se vás pokusím navnadit k další návštěvě je, že jsem právě nakoupila M.A.C. kosmetiku za hroooozně moc peněz (takže mám víc než jeden kousek! :D ). Večer se budu muset pomodlit za svůj hřích! :D
A jelikož chci natočit videorecenzi (psát o tolika věcech jsem líná), bude to až v mém plném zdraví :) Tzn. čas neurčitý :)) což je rozhodně potěšující zpráva :D


A jak to máte s touhle prodlouženou zimou vy? Kdo je nachlazen, ať se hlásí! :)))

8 komentářů:

  1. Já jsem si svoje snad už odstonala (klepu na dřevo), takže teď prostě musím čekat, kdy se počasí konečně umoudří a začne opravdický jaro. :) Držím palce, ať Ti je do zítřka líp a focení i líčení Vám klapne. ;-)

    OdpovědětVymazat
  2. Se mnou se ta nemoc táhne už měsíc (!). Dva roky nic a teď tohle, no už aby to jaro fakt přišlo :) Přeji Ti brzké uzdravení a těším se na fotky z líčení (focení:)).

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. tyyjo, to ti fakt nezávidím :-/
      děkuju a taky přeju co nejrychlejší uzdravení :))

      Vymazat
  3. Teeda, do jakých Klobouků, do Klobouk :D ! A prý jestli bude nějaké zajímavé téma...taková nedůvěra :D to si přečíst včera, tak jste bez snídaně :D :D !!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. :D :D pro nás navždy do Klobouků :D
      A překvapili jste, to se musí nechat :)) Tak až Honza něco vyplodí, budeš tu viset ;) speciálně ty! :D

      Vymazat
    2. Tomu říkám odměna, na výběr budou určitě hezčí oběti :D . Ale už se na ty fotky těším :)

      Vymazat