Radka fotí

Hnusné mrazivé odpoledne vážení přátelé! :D

kdo z vás tak nějak sleduje moji FB page, tak už to nejspíš ví :-) Koupila jsem si zrcadlovku a snažím se s ní fotit :)) Je to bazáčová verze z aukra Cannon 350D a objektiv k tomu Cannon blabla 50mm :D přesnější informace po mně rozhodně zatím nechtějte.  Koupila jsem si ji hlavně za účelem focení svých make-up výtvorů, ale zatím mě to spíš stahuje ke "klasickému" focení... o.O

Co se týče samotného "cvakání", mám už některé věci okoukané (jak vybrat světlo, místo, odkud fotit atd.) ale photoshop je pro mně teda jedno velký peklo :D. Zní to hrozně, já vím, ale nechápejte mě špatně. Já ho mám celkem ráda, ale nadávám na něj, protože je to hroznej žrout času. Člověk se do něčeho zabere a 2-3 hodinky utečou jako voda! Kdo tam už někdy  něco upravoval (a není to samozřejmě profík), zná to určitě taky, že? :-)

A teď už konečně k fotkám

první sérii - moje úplně první "organizovaný" fotky  - jsem zkoušela na svojí kamarádce Vendy, kterou jsem i nalíčila :-)

Máme 4 fotky






A druhou sérii jsem si nechala na svoji další kamarádku Elišku, se kterou jsme fotily nejprve v lese (káceli tam stromy! To bylo hrozně děsivý :D ) a potom na takový super louce :)) Ell jsem nalíčila, učesala i oblíkla. Můžete si všimnout, že ten stejný make-up vypadá v lese (kde je větší tma) mnohem výrazněji než na přímém slunci! :-)












Docela by mě zajímalo, co si o těch fotkách myslíte? Mám v tom pokračovat, nebo se radši držet jen líčení? ...


A to je pro dnešek vše! :-)


PS:  ještě jednou bych ráda zmínila svou FB stránku na které občas mimo jiné "vyhlašuji" objednávky kosmetiky M.A.C. (příp. i Inglot), kde mám jako vizážistka slevu. A právě teď před Vánoci budu objednávat, protože už se mi už hromadí dotazy a objednávky ....
Proto bych i Vám, svým čtenářkám, chtěla  poskytnout možnost koupit si něco od M.A.C.-u se slevou (10% - 15%  z prodejních cen). Objednávám přímo z prodejny v Praze, takže se nemusíte bát, že by se jednalo o nějaké "fejky". Můžete mi psát buď na email radka.vackova5@gmail.com, nebo klidně do zpráv na FB.

Tak a teď už je to opravdu vše :-)

Mějte se krásně

Radka





5 komentářů:

  1. Fotografie se ti povedly. Jsi talentovaná. :)

    OdpovědětVymazat
  2. Povedené fotky!

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  3. Ahoj, fotky nejsou špatné, chválím úpravu barev a samozřejmě krásný make-up, ale dávala bych pozor na ostředí (většinu fotek máš neostrou), prudké denní světlo (tam už je ta pleť moc oranžová) a v lese obzvlášť koukat na stromy za hlavou, u třetí fotky té hnědovlasé slečny je to obzvlášť markantní. Jsem též z Brna, kdybys chtěla poradit cokoli ohledně kolem techniky (mám též kaňoura) focení či photoshopu, ozvi se.. popravdě si myslím, že máš fakt talent, pokud jsou tohle první fotky, ale na té technice to chce zapracovat :)

    OdpovědětVymazat
  4. Mně se fotky líbí,především ty skoro ppslední, i když z fotografického hlediska by se na přímém světle fotit nemělo. Ale já jsem v tomhle dost benevolentní a kašlu na standarty, ať si to každý udělá,jak to cítí a zrovna slečně tohle světlo sluší:) jen tak dál,máš talent. A líbí se mi líčení Elišky,v tom tmavém prpstředí vypadá dramaticky:)

    OdpovědětVymazat
  5. Nádhera :) Rozhodne pokračuj a pracuj na sebe ;)

    OdpovědětVymazat